Van maandag tot vrijdag kan u bij ons terecht voor een consultatie of een huisbezoek. Telefonische afspraken kunnen gemaakt worden tussen 7u30 en 15u30. Buiten deze uren vragen wij enkel te bellen voor urgente zaken.


De continuïteit van de zorg wordt in het weekend verzekerd door de Wachtpost Waasland op de Prinses Josephine Charlottelaan nr 21D of de satelietpraktijken in Sint-Gillis -Waas of Beveren. U kan telefonisch een afspraak maken of een huisbezoek aanvragen op  03/361.0.361 Meer info op https://www.wpwaasland.be/.

Consultatie

De consultaties zijn enkel op afspraak. Een consultatiemoment duurt ongeveer 10 - 15 minuten. Om iedereen zo goed mogelijk te helpen en niemand te lang te laten wachten, vragen wij om per afspraakmoment maar 1 persoon en 1 'klacht' in te geven. Komt u met 2 of meer personen, gelieve dan 2 of meer afspraakmomenten in te nemen of een afspraak voor 2 personen te maken. Voor een ‘EKG’ , 'gynaecologisch onderzoek', 'verzekeringsonderzoek' en nog andere speciale consultaties is een aparte knop voorzien op het afsprakenscherm.


U kan bij ons ook terecht voor:
Spirometrie
Elektrocardiogram
Bloedafname
Sport attest
Blessures
Uitstrijkje
Gipsen, tapen, spalken
Aderlating
Verzekeringsonderzoek


U kan een afspraak maken via deze website door bovenaan op 'maak afspraak via internet' te klikken of door te bellen naar 03/775 87 74.


Huis-bezoeken 


Wij vragen om zoveel als mogelijk naar de praktijk op consultatie te komen, maar wanneer dit niet lukt om medische redenen komen wij graag bij u aan huis. Omwille van grote drukte in de praktijk en om de kwaliteit van zorg te kunnen blijven garanderen, hebben we beslist om huisbezoeken te beperken tot Nieuwkerken en Vrasene. Gelieve bij ons te informeren wat dit voor u betekent indien nodig.
Een huisbezoek is elke dag mogelijk en kan enkel telefonisch worden aangevraagd op            03/775 87 74 en dit liefst voor 10u.